Ovdje smo da pomognemo

Pravila Privatnosti

Kada prikupljamo Vaše podatke?

Podatke prikupljamo kada ispunite obrazac ili se pretplatite na naš newsletter.

Koje podatke prikupljamo?

Prilikom ispune obrasca od Vas se mogu tražiti: ime, prezime, e-mail adresa, broj mobitela/telefona.

Kako koristimo Vaše podatke?

Vašu e-mail adresu možemo koristiti za slanje promocija, novih ponuda, odgovora na pitanja i sl. putem elektroničke pošte.

Ostale podatke koje unesete u naš obrazac (npr. ime, prezime, broj mobitela/telefona...) koristimo kako bismo obradili Vaš zahtjev. Ako je potrebno, možemo Vas kontaktirati pozivom/porukom na broj mobitela koji ste naveli.

Ukoliko rezervirate termin preko našeg obrasca Vaš broj telefona, ime i prezime koristimo kako bismo Vas kontaktirali i dogovorili termin.

Koristimo li kolačiće (eng. Cookes)?

Da, koristimo kolačiće. Kolačići su male datoteke koje se uz Vaše dopuštenje prenose na tvrdi disk vašeg računala putem web preglednika. Kolačići omogućuju prepoznavanje vašeg preglednika, snimanje i pamćenje određenih podataka web lokacijama ili sustavima davatelja usluga.

Kolačiće koristimo za prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web-stranici te kako bismo Vam mogli ponuditi što bolje iskustvo na web-stranici.

Trgujemo li Vašim podacima?

Ne trgujemo Vašim podacima. Vaše podatke možemo povezati samo s provjerenim trećim stranama kako bi nam pomogle u upravljanju web stranicom i kada je to u skladu sa zakonom.

Vaša suglasnost

Korištenjem ove web stranice pristajete na pravila privatnosti naših web stranica.