MIKRODERMOABRAZIJA

Što je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija, jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu, nešto je za što su mnogi čuli, ali ne znaju o čemu je točno riječ. Tretmani mikrodermoabrazije će savršeno osvježiti i regenerirati svaki tip kože, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te koži vratiti zdrav i njegovan izgled.

Nakon ciljanog uklanjanja mrtvih stanica s posebnim uređajem (Reviderm Skin Peeler), stimulira se snažan rast novih zdravih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući nastala

Kako mikrodermoabrazija djeluje?

Ovo je nježna, bezbolna metoda, bez rizika od alergije i ožiljaka, metoda kojom možemo individualno regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Pomoću toka kristala aluminijevog oksida, Reviderm Skin Peeler nježno i bezbolno te na kontroliran način odstranjuje gornji sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih zdravih stanica kojima je potrebno osigurati nakon samog tretmana i određene aktivne sastojke kako bismo održavali rezultate od tretmana. Odabir odgovarajućih aktivnih sastojaka, u Reviderm sistemu, prepustit ćete svom specijalistu koji će vas ciljanim odabirom kućne njege postepeno i sigurno voditi do zdrave i njegovane kože te će vam ona napokon moći osigurati svoju osnovnu funkciju, a to je- štititi vas!

Koliko često je potrebno odlaziti na tretmane?

Najvažniji je cjelovit pristup svakom klijentu. Na specijalističkom pregledu, na temelju indikacija kože, radi se kompletna preporuka tretmana koju je potrebno popratiti s određenim aktivnim sastojcima koji se nalaze u preparatima za kućnu njegu. Nakon jednog tretmana možemo očekivati vidljivo osvježenje kože. Ukoliko želimo popraviti stanje kože, odnosno poraditi na određenoj problematici, potreban je kontinuitet između redovitih odlazaka na tretmane i tada će vam specijalist preporučiti većinom paket od 5 tretmana s kraćim razmacima dolaska na iste.

Kome je namijenjena mikrodermoabrazija?

Svima! Ukoliko imate problematičnu kožu, grubu teksturu kože, bore, oštećenja od sunca, nečistu kožu od akni, dehidriranu kožu, ili ste samo odlučili da je vrijeme da se ozbiljnije posvetite brizi o vašoj koži, mikrodermoabrazija je tretman za vas!

Prednosti mikrodermoabrazije

Brza i učinkovita metoda uklanjanja mrtvih stanica kože

• Potpuno bezbolan tretman

• Siguran i visokoučinkovit način vraćanja čistoće i mladenačkog sjaja koži

• Vidljivi rezultati već nakon prvog tretmana

• Veći broj živih stanica kože

• Rješavanje ozbiljnijih problema s kožom redovitim odlascima na tretmane